Priprema biblioterapijskog susreta i vježbe tijekom susreta

svi 7, 2024 | Jednodnevni, Novosti, Seminari

WEBINARI U SVIBNJU! Priprema biblioterapijskog susreta i vježbe tijekom susreta

vrijeme čitanja  Vrijeme čitanja: 1 min.

Priprema biblioterapijskog susreta složen je proces koji obuhvaća procjenu korisnika (klijenta/sudionika) susreta, a ako se radi o grupi – procjenu grupe. Nakon procjene, potrebno je odabrati kvalitetan tekst koji će biti polazište za ostvarivanje doživljaja, otvaranje tema i razgovor. U pripremi za susret posebno je važno odrediti koje će se vježbe pisanja koristiti na početku, u sredini i na kraju susreta.

Naš novi ciklus webinara namijenjen je upravo ovoj temi. U tri radionice koje vam nudimo u svibnju i lipnju upoznat ćemo vas s nekim od postupaka koji su važni u istraživačkom dijelu pripreme biblioterapijskog susreta. Polaznici će dobiti uvid u teoriju pripreme susreta, ali će odmah potom učiti na primjerima, istražujući samostalno i u grupi, dijeleći svoja razmišljanja i pretpostavke.

Pridružite nam se!

Webinari će se održavati subotom, na Zoom platformi, u sljedećim terminima:

  • 18 svibanj od 18 do 20 sati
  • 25. svibanj od 18 do 20 sati
  • 1. lipanj od 18 do 20 sati

Webinari su namijenjeni učiteljima, profesorima, pedagozima, psiholozima, socijalnim radnicima, knjižničarima i drugim osobama zainteresiranima za područje biblioterapije.

Prijave na: balans.centar@gmail.com
Podatke za uplatu šaljemo polaznicima odmah po prijavi na webinar.

Trajanje webinara: 90 minuta
Voditeljica: Ivana Bašić, prof. hrvatskog jezika i književnosti, predsjednica udruge Balans centar, polaznica edukacije za biblioterapeuta na International Federation for Biblio/Poetry Therapy, USA

Webinari imaju jednu zajedničku temu, no za svaki se možete pojedinačno prijavljivati. Radionice ne ovise jedne o drugima, iako se nadopunjuju vježbama.

Cijena pojedinačnog webinara: 40 €. Ukoliko plaćate sve tri radionice, cijena webinara je 100 €.

Stečeno znanje zasigurno će vam biti zanimljivo te primjenjivo prije svega za osobni rast i razvoj, ali i iznimno korisno u radu s ljudima kojima ste kao stručnjaci posvećeni.

Po završetku edukacije na Vaš zahtjev izdajemo potvrdu o stručnom usavršavanju.
Veselimo se vašem dolasku, zajedničkom radu i učenju!

Ivana Bašić, predsjednica udruge

Pretplatite se
Obavijestite me
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Share This