Samo za taj osjećaj

vrijeme čitanja  Vrijeme čitanja: < 1 min.

„Riskirao bih svaki pokušaj da zadržim taj osjećaj…“

Hladno pivo

Poetska radionica „Samo za taj osjećaj“ inspirirana je idejom da je svaka generacija jedinstvena u svom izražavanju misli i osjećaja. Taj krhki i tako nezamjenjivi način izražavanja povezuje nas s vršnjacima za cijeli život.

Cilj radionice je istražiti razne načine izražavanja pozitivnih i negativnih emocija u svakodnevnoj komunikaciji. Radionica potiče dijeljenje osobnih iskustava, otkrivanje povezanosti s drugima te sličnosti i različitosti u doživljajima. Konačan proizvod radionice je vrijedan rječnik osjećaja koji polaznici mogu sačuvati kao svjedočanstvo jednog jedinstvenog trenutka.

Radionica se provodi u skupinama od minimalno 6 do maksimalno 20 sudionika.

Namijenjena je učenicima viših razreda osnovne škole i srednjoškolcima.

Ukoliko želite organizirati ovu radionicu u svojoj školi ili udruzi, obratite se našoj tajnici Ivi Šišak na balans.centar@gmail.com gdje možete dogovoriti termin za razgovor o svojim potrebama, načinu provedbe i cijeni radionice.

Pretplatite se
Obavijestite me
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Možda će Vas zanimati…
WEBINARI TIJEKOM LJETA!

WEBINARI TIJEKOM LJETA!

U tri online radionice koje vam nudimo tijekom ljeta upoznat ćemo vas s nekim od postupaka koji su važni u istraživačkom dijelu pripreme biblioterapijskog susreta. Polaznici će dobiti uvid u teoriju pripreme susreta, ali će odmah potom učiti na primjerima, istražujući samostalno i u grupi, dijeleći svoja razmišljanja i pretpostavke.

Share This